X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Dier en natuur / Bloemen en planten RSS


Beschrijving planten: Stekelnootje en Acanthus
Geplaatst op 25-06-2009 door Hikari in de categorie Dier en natuur / Bloemen en planten
Overal ter wereld zijn vele plantensoorten te vinden. De ťťn is mooi, de ander foeilelijk, maar elke plant heeft recht op bestaan. In dit artikel zal aandacht worden besteed aan het Stekelnootje (Acaena microphylla) en aan de Acanthus (Acanthus mollis).
Salie of Salvia Officinalis
Geplaatst op 17-06-2009 door Hilda in de categorie Dier en natuur / Bloemen en planten
Salie een heerlijk kruid dat niet mag ontbreken in de kruidentuin. De smaak is sterk aromatisch, pittig en iets bitter.Heerlijk te combineren in allerlei gerechten en tevens te gebruiken voor medicinaal gebruk.
Koolplanten beschermen tegen koolwitjes
Geplaatst op 08-06-2009 door Tomvb in de categorie Dier en natuur / Bloemen en planten
Ben je een milieubewuste tuinier ? Probeer je zoveel mogelijk chemische bestrijdingsmiddelen te vermijden?Zoek je een manier om jonge koolplantjes te beschermen tegen koolwitjes die hun eitjes op je planten komen afzetten?
Voor de kinderen: Heb je echt wel eens goed naar een paardenbloem gekeken?
Geplaatst op 29-05-2009 door Carina03 in de categorie Dier en natuur / Bloemen en planten
Paardenbloemen kom je overal tegen. De meeste mensen vinden het helemaal niet fijn als ze paardenbloemen in hun mooie grasveld krijgen, maar ze komen echt overal voor. Kijk maar eens goed in de wegbermen, tussen tegels, in de tuin, zelfs in de...
Bloemen en hun betekenis
Geplaatst op 14-05-2009 door Carina03 in de categorie Dier en natuur / Bloemen en planten
Het mooie weer komt er weer aan en overal bloeien bloemen. Wat betekend het nu als je bijvoorbeeld een rode, witte, roos, tulp of juist misschien wel tulpen krijgt. Zit er een boodschap aan vast?
De paardebloem
Geplaatst op 11-05-2009 door Rolanne in de categorie Dier en natuur / Bloemen en planten
De gekartelde bladeren staan als een rozet om de penwortel. De stengel is verder geheel kaal. Ze kan tot 30 cm lengte bereiken. In tegenstelling tot wat men vaak denkt is het melkachtige vocht in de stengel niet giftig. Geneeskrachtig is het ook niet,...
Zonnebloem (kinderversie)
Geplaatst op 24-04-2009 door Rolanne in de categorie Dier en natuur / Bloemen en planten
De rode variant die aan zonsondergang doet denken en de soorten met zijvertakkingen gaan natuurlijk iets minder de hoogte in. Ze blijft een†echte reus onder de bloemen.
De bloemenveilingen
Geplaatst op 14-04-2009 door Emfkruyssen in de categorie Dier en natuur / Bloemen en planten
Met bloemen rondrijdende karretjes, duizenden bloemsoorten in talloze kleuren die aan je voorbij flitsen, de heerlijke bloemengeur...dat is de belevenis die je opdoet op een bloemenveiling.
AloŽ Vera, wonderplant
Geplaatst op 06-04-2009 door Yellow in de categorie Dier en natuur / Bloemen en planten
De AloŽ Vera is een plant, die een reputatie heeft als wonderplant. Op allerlei manieren wordt deze plant in de cosmetica en drogisterij artikelen gebruikt. In dit artikel een aantal voorbeelden.
De cactus als kamerplant
Geplaatst op 03-04-2009 door Yellow in de categorie Dier en natuur / Bloemen en planten
Bij het woord cactus denk je al snel aan de woestijn en aan pijnlijke stekels. Maar als je goed kijkt heeft de cactus iets facinerends en is zijn deze planten heel bijzonder. Een cactus vraagt niet veel aandacht, het is zelfs goed om de plant een...Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl