X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Dier en natuur" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Kamerplanten en wintertijd

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 20-09-2010
Auteur: Carina03
De winter komt er weer aan dus wordt de verwarming straks weer omhoog gedraaid. Tijd om en beetje aandacht te besteden aan de kamerplanten.

Wennen aan het leefklimaat

Ook planten moeten wennen aan een verschil in temperatuur. De lucht in huis wordt droger en er komt minder frisse lucht binnen. Veel mensen zien hun planten doodgaan. Wat kun je hier aan doen en waar moet je op letten. Gooi niet de verwarming in een keer omhoog maar met telkens een graadje meer, dat is ook beter voor je portemonnee. Geef vaker water, planten staan sneller droog als het warm en droog is. Gebruik hydrokorrels dit is beter voor de watercultuur en het oogt ook nog leuk. Let op waar je de planten neerzet.

De goede plant op de goede plaats

Niet alle planten kunnen tegen tocht of tegen extreme warmte. Het beste is de deuren achter je te sluiten, opnieuw... ook weer voor je portemonnee. Dor de deuren dicht te houden krijg je geen onverwacht koude luchtstroom. Zet de planten niet in een donkere hoek, ze hebben licht nodig. Let op welke planten je op de vensterbanken plaatst of in de buurt van de verwarming. Niet elke plant kan ertegen als er constante warme lucht omhoog komt. De beste soorten op warme plekken zijn cactussen en vetplanten waar je overigens ook prachtige bloeiende soorten van kunt vinden waarbij de warmte weer in het voordeel werkt. Tot slot, zet planten altijd in een ruime pot zodat de wortels ruimte hebben om te ademen.

Reacties op dit artikel
Linda.kerkhove, 2011-08-30
( -1 )

Hou cactussen in winter vorstvrij en veel zon beloond hen goed water 1 maal per maand is meer dan genoeg liever een bekrompen Pot dan te groot lage luchtvochtiigheid ideaal.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl