X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Dier en natuur" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Petsafe Outdoor Bark Control

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+16
  Goed artikel ( +16 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 29-08-2010
Auteur: Tane
De Outdoor Bark Control is een apparaat dat storend hondengeblaf kan tegengaan. Het apparaat ziet er uit als een vogelhuisje, met één groot verschil. Zodra er hondengeblaf wordt gedetecteerd, geeft het apparaat een ultrasoon geluid af. Hierdoor moet de hond schrikken en stoppen met blaffen.

De Petsafe Outdoor Bark Control

Voor mensen met regelmatig blaffende honden en buren van chronische blaffers heeft het bedrijf PetSafe een mooi product op de markt gebracht, namelijk de Petsafe Outdoor Bark Control. Op het eerste gezicht oogt het apparaat als een onschuldig vogelhuisje, maar zodra er een blaffende hond in de buurt is blijkt het om een ware blafstopper te gaan. Wanneer het apparaat aanhoudend hondengeblaf detecteert, genereert het een ultrasoon geluid. Dit is een geluid dat zo hoog is, dat alleen de hond dit geluid kan horen. De hond ervaart dit geluid als onprettig en associeert dit onprettige geluid op termijn met zijn geblaf. Het gevolg is dat de hond minder blaft.

De blaffende hond van uw buren

Blafoverlast is een veelvoorkomend probleem in Nederland. Geen wonder dat u welicht ook wilt weten of de Petsafe Outdoor Bark Control ook gebruikt kan worden om de hond van uw buren het blaffen af te leren. Het antwoord is simpel: zolang er muren, struiken, bomen of een schutting tussen de Petsafe Outdoor Bark Control en de oren van de hond zitten, kan de hond de ultrasone toon niet horen. De Petsafe Outdoor Bark Control werkt dus alleen wanneer u het apparaat hoog in de tuin ophangt en de hond van de buren in de tuin aan het blaffen is.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl