X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Dier en natuur / Huisdieren RSS


Katten enzo
Geplaatst op 29-10-2010 door Yonego in de categorie Dier en natuur / Huisdieren
Kattentaal is hetzelfde als taal voor mensen. Echter is het zo dat katten vooral non-verbaal spreken.Het is prachtig om te zien dat mijn 3 katten onderlinge rangorde hebben en daar onze hond ook een plekje in gunnen.Vroeger was het zo dat de hond boven...
Radius curvus syndroom
Geplaatst op 25-10-2010 door Darko in de categorie Dier en natuur / Huisdieren
Het rcs is een erfelijke aandoening die vooral voor komt bij honden. Wij hebben een hond met dit syndroom en daarom wil ik deze informatie met jullie delen.
Nederland krijgt een dierenpolitie
Geplaatst op 12-10-2010 door Floor in de categorie Dier en natuur / Huisdieren
Het zal tijd worden en het komt er binnenkort aan.Nederland krijgt een eigen animal cop.Het heeft even geduurd maar het kabinet is er overuit dat er nu een dierenpolitie komt.
Het juiste huisdier kiezen
Geplaatst op 04-10-2010 door Tane in de categorie Dier en natuur / Huisdieren
Veel mensen hebben alleen een idee over het huisdier dat zij willen hebben. Echter, het onderhouden en de verzorging van een huisdier van een huisdier zijn de belangrijkste factoren in uw keuze.
Petsafe Outdoor Bark Control
Geplaatst op 29-08-2010 door Tane in de categorie Dier en natuur / Huisdieren
De Outdoor Bark Control is een apparaat dat storend hondengeblaf kan tegengaan. Het apparaat ziet er uit als een vogelhuisje, met één groot verschil. Zodra er hondengeblaf wordt gedetecteerd, geeft het apparaat een ultrasoon geluid af. Hierdoor moet de...
De antiblafband tegen overmatig blaffen
Geplaatst op 29-08-2010 door Tane in de categorie Dier en natuur / Huisdieren
De antiblafband is een halsband voor de hond, die de hond corrigeert met een prikkel wanneer er wordt geblaft. Over de halsband zijn de meningen sterk verdeeld. Zo zou een hond onder andere op hol kunnen slaan door deze antiblafband.
Vakantie voorbij, hond naar huis
Geplaatst op 24-08-2010 door Carina03 in de categorie Dier en natuur / Huisdieren
Het liefste wat je als hondenliefhebber wil doen na je vakantie is meteen naar het oppasadres van de hond rijden om deze op te halen.
Druiven giftig voor honden?
Geplaatst op 24-08-2010 door Cientje in de categorie Dier en natuur / Huisdieren
Shocolade is giftig voor honden dat weten we onderhand wel.Maar,dat druiven giftig zijn, is zeer onbekend bij de meeste hondeneigennaren.
Onze babbelaar !
Geplaatst op 19-08-2010 door Floor in de categorie Dier en natuur / Huisdieren
We hebben in vele gezinnen allemaal honden of een kat.We weten ook dat de mensen de honden als overlastveroorzakers worden gezien.Beste mensen, dit is niet zo?
Katten worden gesteriliseert
Geplaatst op 19-08-2010 door Floor in de categorie Dier en natuur / Huisdieren
We weten allen dat er ontzettend veel huisdieren in onze samenleving hebben.Helaas zitten veel van onze huisdieren in een asiel.Dit hoeft niet nodig te zijn en word veel gezocht naar nieuwe baasjes voor deze dieren.Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2017 - Infoyo.nl