X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Dier en natuur" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Meer wespen dan vorig jaar

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Dustria Dustria Auteur op infoyo sinds
23 Augustus 2009


Bekijk het profiel van Dustria
Datum: 01-09-2009
Auteur: Dustria
Iedereen maakt het wel mee. je geniet van je drankje of maaltijd op een terrasje en binnen enkele minuten komen ze al kennis maken. er zijn meer en meer wespen dit jaar, en eigelijk moet de wespenperiode nog beginnen.

Zoals de meeste vermoeden, hebben we veel meer last van de beestjes dan anders. Ook volgens wetenschappers zijn het wel een recordjaar kunnen worden. De brandweer heeft dan ook 20 tot 40 procent meer oproepen voor wespennesten te verwijderen. Deze kunnen da ook drie- tot tienduizend wespen bevatten. De komende weken zullen dan ook een topperiode hebben (spijtig genoeg). Door de zwakke winter in sommige streken zijn ze al in maart gestart met nesten de maken. En door het mooie weer is dan ook het uitsterven van de konigingen miniem gebleven, wat deze periode ze dan ook zo voltallig maakt. Zo hebben we bv. cijfers van 2007 waar er 1016 nesten geregistreerd waren. Een goede tip voor ze weg te houden is dan ook nog altijd, een petfles doormidden te snijden en de hals om te draaien. Vul deze een 2cm met cola of confituur en ze zullen het moeilijk hebben te ontsnappen. Wat eten in openlucht al veel aangenamer maakt. Ook in de winkel bestaan er glazen kruiken met onderaan een gaatje. Dit werkt volgens hetzelfde principe.

Beter voorkomen dan gebeten worden.

In theorie voelen de beestjes zich niet aangetrokken naar mensen te vliegen, maar naar voeding. Alles zoet en dikwijls met suiker is een voorkeur. Prettig is hun aanwezigheid zeker niet, je zou je een wespenbeet het meest vermijden als je ze niet agressief maakt en rustig blijft. Moest het dan toch foutlopen is het zeker aan te raden een tube zalf tegen beten in huis te hebben.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2017 - Infoyo.nl