X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Dier en natuur / Milieu RSS


De voordelen van een jacuzzi in je tuin
Geplaatst op 28-08-2017 door Toonschoon in de categorie Dier en natuur / Milieu
Kom even helemaal tot rust met een jacuzzi in je tuin! Een jacuzzi biedt je verschillende voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een zwembad. Zo kun je niet alleen in de zomer van de warmte van een jacuzzi genieten, maar ook in de herfst en winter....
Verstrekken van wapenvergunning schrappen.
Geplaatst op 25-07-2011 door Champ3 in de categorie Dier en natuur / Milieu
Want het loopt nu de spuigaten uit.De tijd is gekomen dat er een wet komt.Of bent u het niet mij eens?Hoeveel doden moeten er nog vallen.
Het paarden meisje.
Geplaatst op 18-10-2010 door Champ3 in de categorie Dier en natuur / Milieu
Ik leerde haar kennen, toen ze in moest vallen.want de andere verpleegsters hadden een bruiloft,En zů kregen we haar om ons te douchen.
Alles over landijs
Geplaatst op 06-04-2010 door Tries in de categorie Dier en natuur / Milieu
Landijs ligt in tegenstelling tot zeeijs op het land. Waar kan je landijs vinden en wat  heeft landijs met de stijging van de zeespiegel te maken?
Plastic soep
Geplaatst op 06-04-2010 door Tries in de categorie Dier en natuur / Milieu
In de oceaan heeft zich in de loop der jaren 2 enorme plastic afvalbergen opgehoopt. Hoe komt al het plastic daar terecht en wat voor gevolgen heeft dit?
Bliksem in de ruimte
Geplaatst op 06-04-2010 door Tries in de categorie Dier en natuur / Milieu
Wij zien al het slechte weer wat zich onder de wolken plaatsvind. Maar ook boven de wolken kan het behoorlijk slecht weer zijn. Lees er hier alles over!
Wat is zacht water?
Geplaatst op 26-03-2010 door Tries in de categorie Dier en natuur / Milieu
Volgens de milieuwtgeving moet het kraanwater zo zacht mogelijk zijn. Hoe kan iets vloeibaars nou "hard" of "zacht" zijn? Wat wordt hier mee bedoeld? Lees er hier alles over.
Warme truiendag op 12 februari 2010
Geplaatst op 08-02-2010 door Sjax in de categorie Dier en natuur / Milieu
De jaarlijkse warme  truiendag komt er weer aan. Aankomende vrijdag is het zover. Doe mee. Trek een warme trui aan en verminder zo de uitstoot van broeikasgassen. 
Milieuvriendelijk alternatief voor de elektrische deken
Geplaatst op 25-01-2010 door Sjax in de categorie Dier en natuur / Milieu
In Engeland hebben ze een milieuvriendelijk alternatief gevonden voor de elektrische deken of warmwaterkruik.Een aantal Engelse hotels gebruiken sinds de† koudegolf† die Europa trof rond de jaarwisseling,een bedverwarmer die geen elektriciteit of...
Hel op aarde!
Geplaatst op 18-01-2010 door Tonnies-Mama in de categorie Dier en natuur / Milieu
Ja het is weer gebeurd,Een enorme ramp weer op de wereld, duizenden doden verwachten ze.grote hoeveelheid daklozen, vermisten, ziektes en problemen.Nederland blijkt al heel wat gestort te hebben,dus niet de regering ,nee de burgers.


« Vorige

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl