X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Dier en natuur" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Vogelvriendelijke nieuwbouw

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Gerelateerde artikelen WOZ-perikelen
Datum: 26-07-2010
Auteur: Carina03
Steeds meer oude wijken gaan tegen de vlakte en er komen nieuwe huizen voor terug. Boven de stevige verhoging van de huur verdwijnen tijdens het proces ook bijna alle vogels uit de buurt.

Het dak

Ook wij zijn door dit proces heegegaan maar gelukkig hadden wij een commissie die mee mocht praten over zaken die ons aan het hart lagen. In sommige gemeenten moet je ervoor vechten maar uiteindelijk hebben we het hier voor elkaar gekregen dat de meeste bomen mochten en konden blijven staan en daar waar nodig werden nieuwe bomen geplaatst. Omdat we in een nogal vogelrijke buurt woonden wilden we natuurlijk ook dat de vrolijke fluiters terug zouden komen. In overleg met de aannemer en architect is er gekozen voor een aantal groene daken en daken met nestopeningen die een groot succes blijken te zijn.

De omgeving

In de straten en in de tuinen is zowel door de gemeente als de burger aan het groen gedacht en nu een paar jaar later staat alles weer in volwaardige groei en bloei. Er zijn struiken en bomen gekomen, mensen werken mee met het aankleden van de straat middels bloempotten langs voordeuren en aan gevels, de meeste huizen hebben een tuin en in die tuinen en op de daken klinkt weer het vrolijke gekwetter en soms schelle schreeuwen of koeren van vogels zoals mussen, merels, duiven, eksters en kraaien. Het geeft de wijk weer een beetje het gevoel van toen terug nu het kille van nieuwbouw is verdwenen.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl