X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Dier en natuur / Overige RSS


Het allereerste zintuig: het gevoel
Geplaatst op 15-02-2010 door Emfkruyssen in de categorie Dier en natuur / Overige
Het gevoel was het allereerste zintuig. Zelfs eencellige organismen gebruikten het gevoel om voedsel te vergaren. Het eerste leven op aarde hing ook af van de chemische aanraking van niet-levende moleculen in de oerwateren.
Betreft bontjas zilvermarmot
Geplaatst op 03-02-2010 door Blazer in de categorie Dier en natuur / Overige
Als u een dierenvriend bent en u krijgt een bontjas aangeboden om te verkopen,wat doet u dan.wegsmijten,de persoon uitschelden,of er gebruik van maken om van dat dierenleed gebruik te maken om andere te helpen. Liever niet op deze manier maar hij is...
De axolotl wordt steeds zeldzamer
Geplaatst op 01-02-2010 door Sjax in de categorie Dier en natuur / Overige
De axelotl staat op het punt om uit te sterven in het wild.Ze zijn gelukkig wel populair als aquariumbewoner, dus helemaal uitsterven zullen ze niet.
De Gouden Kwispel voor Albert Heijn
Geplaatst op 29-01-2010 door Sjax in de categorie Dier en natuur / Overige
De supermarktketen van Albert Heijn stopt vanaf 2011 met de verkoop van varkensvlees uit de bio-industrie.Ze gaan over op karbonades, speklappen en varkenshaas van scharrelvarkens.Vanaf 2011 heeft het scharrelvarkensvlees het keurmerk Beter Leven...
Buitenrijden wat een drama
Geplaatst op 28-01-2010 door Pike74 in de categorie Dier en natuur / Overige
Een heerlijke dag om een bosrit te maken, dachten we.We pakten ons paard, verzorgde hem en zadelde hem op.En toen was het zover, de buitenrit begon.
Een onbetaalbaar kado
Geplaatst op 28-01-2010 door Pike74 in de categorie Dier en natuur / Overige
Heel vaak hoor je verhalen,dat de mensen steeds vaker  alleen maar aan zichzelf denken.Ik heb een verhaal, die je de laatste tijd niet zo vaak meer hoort, maar wij hebben het meegemaakt.Graag deel ik dit mooie verhaal.
Dierenpolitie
Geplaatst op 27-01-2010 door AnnaStaal in de categorie Dier en natuur / Overige
De programmaís over mishandeling van dieren zijn legio op de televisie. Dat er in het buitenland harder wordt opgetreden dan in Nederland, is wel duidelijk. Maar waar liggen de verschillen nu eigenlijk.
De ontwikkeling van de zintuigen
Geplaatst op 25-01-2010 door Emfkruyssen in de categorie Dier en natuur / Overige
Wij, mensen, hebben een verfijnd zintuig-systeem dat†het resultaat is van een lange evolutie. Het meest ingewikkelde en belangrijkste deel daarvan is ons intellect.
Online aanbieden van dieren
Geplaatst op 22-01-2010 door Tries in de categorie Dier en natuur / Overige
Het internet is een hele makkelijke manier om uw dieren aan te bieden, hier een aantal tips wat u wel en niet moet doen bij het aanbieden van uw dier.
De eerste dieren met een constante lichaamstemperatuur
Geplaatst op 18-01-2010 door Emfkruyssen in de categorie Dier en natuur / Overige
De eerste kleine spitsmuisachtige zoogdiertjes zouden het nooit hebben kunnen brengen tot voorvader van de mens,†als ze niet een constante lichaamstemperatuur hadden gehad. Immers die constante lichaamstemperatuur zorgde voor de groei van het verstand...Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl