X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Dier en natuur" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Het kweken van vogels

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Merel Merel Auteur op infoyo sinds
11 Januari 2010


Bekijk het profiel van Merel
Gerelateerde artikelen Tropische vogels Tropische vogels
Datum: 08-03-2010
Auteur: Merel
Vogels zijn leuk en gezellig om in huis te hebben. Maar soms kan een hobby uit de hand lopen en moet er een voliere worden gebouwd. Je moet rekening houden met wat voor vogels je hebt.  Moet er een nachthok bij en moet dit eventueel verwarmd worden? Ook de hoogte en breedte maakt uit, want sommige vogels vliegen liever wat uit, terwijl anderen alleen maar hoog leven. Moeten er kwartels op de grond, of krielkipjes, die het voer wat de vogels laten vallen opmaken, zodat er geen restanten op de grond gaan rotten, er zijn heel veel dingen waar je rekening mee moet houden.

Agapornissen

Tropische vogels houden van een verwarmd nachthok, en in de winter laat je die ook niet buiten. Maar er zijn genoeg vogels, die als ze maar lekker beschut kunnen zitten, en waar je een geisoleerd hok voor hebt gemaakt, zonder verwarming kunnen overleven.
Ook moet er aan gedacht worden welke vogels bij elkaar kunnen, want sommige vogels verdragen elkaar niet. Wanneer je bijvoorbeeld Agapornissen hebt, dan kun je daar beter geen andere soorten vogels bij doen, want dit is een vrij agressieve vogel. Wel kun je kwartels op de grond laten leven, want een agapornis komt zelden op de grond. Erg is het niet dat er geen andere vogels bij geplaatst kunnen worden, want het is een vrij kleurrijk vogeltje, met verschillende kleurnuances. Ook kunnen deze vogels overleven in een onverwarmd, maar wel goed geisoleerd nachthok. Het enige nadeel is is dat dit beestje een krachtig scherp geluid voortbrengt, wat op buren wel eens nadelig kan uitwerken. Dus wanneer je van plan bent om met Agapornissen te beginnen, kijk eerst eens bij een fokker, en overtuig je ervan dat je buren er geen last van zullen ondervinden.

Reacties op dit artikel
Theo, 2010-03-12
( +3 )

Agapornissen zijn vreselijke schreeuwvogels, dat gekrijs gaat wel 3 huizen ver door de betonnen muren hier. En je hebt er veel werk aan bij het klaarmaken en uiteindelijk smaken ze nergens naar.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl